Grup de suport a la maternitat conscient i criança respectuosa

Fons de portanadons

És un servei que posem a disposició d’aquelles famílies  associades que vulguin provar (o comparar) els diferents portanadons ergonòmics que existeixen abans de decidir comprar-ne un.

L’entrega i retorn es realitzarà preferentment durant les reunions del grup Porta’m a prop els dimecres a les 17:30 al Espai Kesse.

Porta-nadons disponibles al fons:

Des del primer dia…

-Fulars elàstic i semi-elàstic: es poden fer servir des del primer dia. Es fàcil de col.locar, molt recomanable per a famílies sense experiència amb l’ús dels porta-nadons. S’ha d’anar amb compte a l’hora de triar-lo si anem a utilitzar-lo en èpoques caloroses,  ja que la majoria d’elàstics son molt calorosos degut a la seva composició o gruix. Nosaltres tenim:

 • Bambuleo 1235042_664527983601415_9126063388478610549_n
 • Minsa verd p50300071
 • Boba Wrap beig   boba-wrap-beige
 • Gypsy Mama Stretch Sebastian (semielàstic)Sebastian-Wrapsody-Babi-Stretch-Baby-Wrap-Carrier-lgo
 • Mam Eco (semielàstic) 662864654

-Fulars teixits: És el porta-nadons mes versàtil, es pot utilitzar des del primer dia fins al final de porteig, al davant, a l’esquena i al maluc. Requereix pràctica i paciència, es el porta-nadons amb més dificultat, però la majoria de les vegades el més còmode un cop s’agafa pràctica.

 • Natibaby Avocadoavocado

– Bandolera: És una tela d’uns 2 metres amb dues anelles d’alumini en un dels extrems. Així s’aconsegueix un cercle tancat ajustable. Es pot fer servir des del primer dia fins al final del porteig, al davant i a la cadera. Molt recomanable durant les èpoques caloroses. L’inconvenient que pot tenir és que el repartiment del pes es asimètric sobre una única espatlla, per tant no és un porta-nadons per utilitzar durant llargs trajectes amb nens grans. Com a avantatges, és molt ràpida de posar i treure i ocupa poc espai quan no la utilitzem.

 • Bandolera cotó groga
 • Bandolera de fular Didymos indio
 • Bandolera de fular Didymos JackDSC01867

Altres portanadons que es poden utilitzar des del primer dia.

 • Emeibaby 10417740_10203120023632889_1477198173219338398_n
 • Bondolino:  images
 • Mei Chila Storchenwiege: És un híbrid entre un mei tai i una motxilla. Permet ajustar l’ample del pon, i l’altura del cos, el que aconsegueix que s’adapti al cos del nadó. Es pot utilitzar des del primer dia. És una bona opció pels pares que no s’animen amb un fular elàstic o una bandolera. mei-chila-storchenwiege-violeta
 • Close Baby Carrier: Es un híbrid entre fular elàstic i motxilla. S’ajusta mitjançant unes anelles que queden col.locades a l’esquena del portejador. Es pot utilitzar des del primer dia. l.close-baby-carrier-close-parent_1271951457

Des del 4-6 mes…

– Motxilla: És un porta-nadons molt fàcil de posar i molt còmode. Es pot dur al nadó davant, a l’esquena i algunes motxilles també permeten portar-lo a la cadera.

 • Ergo Baby ergo_baby_carrier_organic_desert_bloom1

– Mei tai: És un porta-nadons tradicional asiàtic. Està format per un panell rectangular, i quatre tires cosides als extrems. D’aquesta forma subjectem al nadó a nosaltres amb les tires. Es pot dur a davant, a la cadera i a l’esquena.

 • Mei tai DSC00348

Si teniu qualsevol dubte o suggeriment podeu contactar amb nosaltres a través del següent email portamaprop@gmail.com o deixar un comentari a sota d’aquesta entrada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s