Grup de suport a la maternitat conscient i criança respectuosa

Associar-se

Si vols col.laborar amb nosaltres, envia’ns un correu electrònic a portamaprop@gmail.com i et farem arribar el formulari de sòcies. Un com emplenat nomes caldrà que ens el portis a una de les nostres trobades al Espai Kesse. Si no pots portar-ho en mà ens ho dius i et donarem l’adreça on pots fer-nos arribar el formulari!

La quota de sòcia és de 12€ anuals. Clica aquí sobre si vols veure els AVANTATGES de les sòcies

Els nostres objectius com a associació són:

-Oferir un espai de reunió de mares i pares basat en la criança natural i respectuosa oferint suport i informació a aquelles famílies que desitgen una educació respectuosa i empàtica per als seus fills.

-Facilitar informació i suport sobre la lactància materna i els seus beneficis. Proporcionant informació actualitzada i suport a les dones que vulguin gaudir d’una lactància materna exitosa.

-Facilitar informació i organitzar activitats per fomentar i normalitzar l’ús dels portabebés ergonòmics i qualsevol activitat que afavoreixi el vincle.

-Fomentar el tracte digne als nens; evitant qualsevol tipus de maltractament físic, emocional, psicològic i/o espiritual així com el respecte a l’evolució natural dels nens des de la seva concepció i al llarg de tota la seva vida.

-Proporcionar suport i ajudes en les necessitats de la maternitat/paternitat

-Fomentar l’embaràs conscient i el part respectat.

-Elaborar i oferir suport a projectes destinats a facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral de les dones i els homes, així com la coparticipació en la criança dels fills, sense que això signifiqui renunciar al dret d ‘alletar, en cas que vulguin exercir-ho.

-Promoure la criança ecològica i sostenible.

carnet PAP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s