Grup de suport a la maternitat conscient i criança respectuosa

Hola famílies!

Ahir vam reprendre les nostres trobades setmanals els dimecres de 17:30-19:30 l’Espai Kesse a Tarragona. Vam presentar les propostes que us hem preparat pels propers mesos i començar a gaudir dels beneficis de les trobades de p/mare a p/mare.

Us comuniquem que aquest any degut al gran nombre de famílies que veniu per rebre assessoraments en portanadons, aquests es faran únicament demanant cita prèvia a través del correu electrònic portamaprop@gmail.com. Us respondrem i indicarem quin dia i hora podeu venir per tal de no saturar aquests espais i poder organitzar-nos millor. El proper 18/10 tenim programat un taller de portanadons a càrrec de la Davinia de Fularea. Si voleu assessoraments reserveu-vos la data!!

descarga-1-300x164.jpg

Pel proper dimecres a partir de les 18h us proposem una Taula rodona de p/mare a p/mare amb el títol “Com explicar als infants el que esta passant?”.

Com actuar quan ens diuen “Perquè peguen aquests policies?”, “Quan parlen de policies bons/dolents”, “El meu cole també el trencaran?”, ensenyar o no les imatges, etc… de tot això i del que us calgui resoldre dubtes, volem crear un espai on compartir des de la vivència de cadascuna de les persones assistents, experiències, maneres d’actuar que ens hagin estat útils, així com llibres i enllaços on trobar informació en relació aquest tema per tal de facilitar-nos la comunicació amb els infants davant d’aquestes situacions difícils i fora de la normalitat.

Aviat us anirem ampliant les temàtiques de les properes xerrades, i us recordem que l’important es que vingueu per fer tribu, sense vosaltres no es possible!!!

Fins dimecres!!

PAP♥

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s