Grup de suport a la maternitat conscient i criança respectuosa

Ens trobem demà a partir de les 17:30 a l’Espai Kesse. Aquest cop ens visita la Dra. Rosy Yáñez. Dietista-Nutricionista Colegiada, que ens parlarà de l’alimentació complementària dirigida per l’infant, un mètode cada cop més estès per anar incorporant aliments a l’alimentació dels nostres infants tenint en compte les seves necessitats i els processos individuals de cadascun d’ells. Aprofiteu per apuntar dubtes que el torn de preguntes serà enriquidor segur!!

charla-blw-pap-001

Recordeu que ens trobem tots els dimecres a l’Espai Kesse de 17:30 a 19:30h. Recordeu que tots/es sou benvinguts/des i que l’espai està degudament preparat per a que els nens i nenes s’ho passin dallò més bé.

Si et preocupa, interessa un tema en particular envia’ns un email (portamaprop@gmail.com) i farem el possible per tractar-lo!! Les activitats comencen a les 18h. Els assessoraments en portanadons ergonòmics es faran, com a norma general (excepte si hi ha una xerrada programada) el 1r i 3r dimecres de cada més. (Si hi ha una xerrada l’assessorament es farà únicament de 17 a 18h)

Properes trobades:

2017 

1 de març. Xerrada “Alimentació complementària dirigida per l’infant. BLW” a càrrec de la dra. Rosy Yáñez. Dietista-Nutricionista Colegiada. Experta en embaràs, nutrició infantil i métode baby led weaning. (Assessorament en portanadons de 17:15 a 17:45)

8 de març. Trobada lliure.

15 de març. Xerrada Ritmes infantils. Presentació del projecte educatiu a càrrec de Guillem Massot, coordinador pedagògic del Submarí Lila.

22 de març.  Trobada lliure. Assessorament en portanadons.

29 de març. Trobada lliure.

 

Fins demà!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s